Çarşamba, Ekim 07, 2009

önümdeki uzun yol ve küçük adımlar


Kelimelerin anlamının fazla olmadığı bir yerden geldim. Su, iyot hava, ağaç, çimen ve binbir çeşit bitki ve kediler, köpekler, kirpi ve insanlar ama en çok da çocuklar her yaşta. Sadece şükran var içimde. Büyüyen bir bataklık gibi gelişirken dünyada, tüm bunların varlığı için. Şimdi döndüm ama aslında tamamen değil. Yapılması gerekenler, yaşanması gerekenler var. Kötü değil, iyi. Ama oradaki kadar peri masalı değil.


Kedi çocuk oyun oynuyor. Burası bahçelerde koşmak, taşlarda yuvarlanmak gibi hareketli değil ama yine de eğlenecek bir şeyler buluyor. Yeter ki sevilsin, tüyleri şöyle boylu boyunca karıştırılıp taransın. Aslında biz insanlarda aynı şeyi istemiyor muyuz sanki.


Herkes için dileğim "tüylerinizi karıştıranınız bol olsun."


Kırmızı gözüklü mırmır okulda. Kendi dünyasında kelebekleşip uçmadığı sürece durumu iyi. Ama bireysel takılmayı daha bir seviyor. Anasına çekmiş :)


Hayallerim için küçük adımlar attım. İlk basamakları tırmanacağım merdivenlerin. Sevdiğim işleri yaparak para kazanmak istiyorum. Ölçüyorum, önümde çook uzun bir yol var ve adımlarım küçük.
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.






2 yorum:

Adsız dedi ki...

en uzun yolculuklar 1 küçük adımla başlar.. Haydi kolay gelsin..

Derin Sularda dedi ki...

Şu son paragraf o kadar umut dolu ve pozitif bir enerjiye sahipki dilerim hep böyle devam etsin;)