Çarşamba, Şubat 11, 2009

durum


İşle ilgili sıkıntılar yaşamaktayım. Bir anda olur gibi görünen şeyler tersine döndü. İşyerim herşeyi yokuşa sürüyor, çalışmayı da ayrılmayı da. Kafam kazan gibi. Sakin ve mantıklı olmaya çalışıyorum. Oluyor görünen şeyin, şimdi olamıyor oluşunu anlamıyorum. Kızgınım, kırgınım, korkuyorum. Durum budur.


Sevgiler..

8 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

Bu bir süreç, bu süreci kabul edip bunun oluşturduğu duygularla özdeşleşme. Sonucun ne olacağını önemseme ve şunu seslice dile getir "sonuç ne olursa olsun, benim için en iyi olan odur" önemli olan bu süreci doğru ve etkin geçirmen. Çünkü bir şeyi öğrenmen gerekiyor, ve öğrenirsen bu sürecin benzerini yaşamayacaksın birdaha. Güzellikler seninle olsun.

ıvır zıvır dedi ki...

:S... valla oluyo öyle şeyler tam olarak anlamadım ama ...iş hayatı çok çok farklı işliyor...
kolaylıklar diliyorum....

Adsız dedi ki...

Kendini çok sıkma lütfen. Biliyorum sıkıntılı dönemlerdir bunlar. Boşa koysan dolmaz doluya koysan almaz misali eninde sonunda olacağına varır. Ruhunu dingin, kendini serinkanlı tutmaya çalış. unutma işverenin bir kapısı varsa çalışanın 1000 kapısı vardır demişler...Sevgiler...

Adsız dedi ki...

sevgili Guguk Kuşuna katılıyorum; öğrenmen gerekeni öğrenip dersini alıp geçtiğinde olay çözümlenmiş oluyor.. Tecrübe etmiş biri olarak çok rahatlıkla şunu söylemek isterim: Akışa bırakınca kendini (kasmadan / zorlamadan / endişe etmeden, korkmadan / kızmadan) birden herşey tıkır tıkır işlemeye başlıyor. Lütfen evrene güven ve sakince sukünetle geçir bu dönemi.. Sevgilerimle..

Kedila ve Meşe dedi ki...

Hepinize teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim.

Bir ders almam gerektiğini anlıyorum, uzun zamandır korku beslediğim duyguların sonu; korku gerçekleşti. Benim çözmem için.
Başedebilme gücü buluyorum kendimde ilk defa, sakin kalabilme ilk defa.

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

bak işte kendin de demişsin: "uzun zamandır korku beslediğim duyguların sonu; korku gerçekleşti." buna kendini gerçekleştiren kehanet diyoruz; tipik bir çekim yasası örneği..

lütfen ne istediğin konusunda açık ve net OL.. tüm SEVGİnle senin için ve evren için hayırlı olacak şekilde işinin OLmasına izin ver..

sevgimle..

umursamaz dedi ki...

evet aslında sen durumu farketmıssın, korku olayını..
sakın pes etme.. sadece sen degıl bu yasananlar hepımızın basından gecıyor gecıcek belkıde.. haftaya performans gorusmelerımız var bızımde, bakalım neler olacak.. ama unutmamaya, aklından cıkarmamaya calıs ki hersey gecıyor, uzuntulerde hep degıl, mutluluklarda.. kendını yıpratma sakın olur mu,
sevgiler..
piriltili cadi..

Nilambara dedi ki...

Sevgili Kedila, korktuğumuz şeyi kendimize çekeriz ama sadece kendinde de arama sorunu, bu sıkışıklık hissi buaralar çok kimsede var, enerjiler çok yoğun ve baskı yapıyor, herşeye rağmen sevgide kalıp, sakince sevgi ile izlemeye devam etmekte yarar var... içinde bulunduğumuz günler öfke-korku ve sevgi duygularından birini seçmeye bizi zorlayan günler, önümüzdeki günlerimizi şekillendirecek olan da seçimimiz :)
sevgiler...